Romke’s Bike Blog

05 Aug

5 augustus, Diekirch – Metz (105 km)

IMG_0452 "Ding dong, het wordt een stralende dag vandaag, de zon schijnt al dus het is tijd om op te staan"

Wat een k*tcamping. Op zich is z’n frustratie wel voor te stellen want de kraandopjes zijn gejat, maar moet ik daarvoor met luidsprekergeschal m’n tent uit gedingdongd worden?!

De toeristische stop was vandaag in Luxemburg. Op het heetst van de dag in de koele casematten onde ruine van het slot verdwaald. Werd het toch nog zweten.

IMG_0455 Verder vormden wij zelf de voornaamste toeristische attractie. Het begon al ‘s morgens op de dingdong camping waar we met kinnen op knieen werden nagestaard. Enkele kilometers verder maakte Tom een klein jongetje dolgelukkig door ‘m op z’n fiets te helpen. In de stad Luxemburg waren we geliefd onderwerp van menig vakantiekiekje en nam een lokale gids onze fietsjes in haar rondleiding op.

Op het terras in Metz werd ons de banden van de fiets gevraagd en op de camping werd ik bestormd door een dozijn Britse hooligans van tussen de 3 en 12 jaar. Daarna kon ik gelukkig ontsnappen naar de douche terwijl Tom een groep Hollanders te woord stond en de banden weer op z’n fiets legde.

Leave a Reply

© 2022 Romke’s Bike Blog | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Your Index - Powered By Wordpress