Romke’s Bike Blog

06 Aug

4 augustus, Theux – Diekirch (108 km)

IMG_0446 Toen we gingen slapen was het uitzicht al niet bijzonder, maar vanmorgen was het echt bar. Tien uur is wellicht een mooie tijd om op te staan, maar waarom zou je, als het regent? Volgens mij stoppen ze in Spa gewoon regenwater in die flessen.

Francorchamps ligt echt hoog, maar wel leuke foto’s gemaakt in de pitstraat. Tom kan maar geen genoeg krijgen van de Williams stal, die overigens net als alle andere stallen weinig meer te bieden heeft dan een leeg hok met een vochtige betonvloer.

IMG_0449 Verder maar zoveel mogelijk grote wegen genomen, want wat een heuvels zeg, daar in de Ardennen. De afgelopen dagen hadden steeds een thema, een gespreksonderwerp dat ons gemakkelijk honderd kilometer bezighield. Vandaag was themaloos aangezien we nergens echt relaxed naast elkaar konden fietsen.

In Luxemburg werd het weer gelukkig beter en uiteindelijk kwamen we in de zon op een camping in Diekirch aan. Daar hebben we het thematekort ruimschoots opgevangen bij een stevige maaltijd met een fles wijn en een romantisch kaarsje toe. Hopelijk lig Tom niet al te lang wakker van m’n provocaties aangaande z’n prille relatie.

IMG_0451 De heldendaad van vandaag staat op Tom’s naam, net in Luxemburg haalde hij op z’n volgepakte ligfietsje twee wielrenners in. Ha! Hahaaha! Ha ha! Er kon niet eens een complimentje af. Onze maximum snelheid komt al aardig dicht bij de  70 km/h.

Leave a Reply

© 2022 Romke’s Bike Blog | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Your Index - Powered By Wordpress