Romke’s Bike Blog

02 Aug

1 augustus, Amsterdam to Utrecht

Hoera! Eindelijk op weg! Als echte wereldreizigers slaan we na maanden voorbereiding onze vertrouwde voordeur achter ons dicht en stappen vol vertrouwen de Grote Vrijheid tegemoet. Maar, wacht even, wat is dat? Het regent! Daarmee hadden we even geen rekening gehouden.

Een uurtje later rijden we, acht vuilniszakken en een stapeltje boterhammen rijker, alsnog ons doel tegemoet. Inpakken is een serieuze zaak, dus het is al een uur of zes en Utrecht is een prima doel voor het eerste ritje.

Marjan heeft al haar goedheid aangewend voor een heerlijke maaltijd, dus zo kunnen we na een vertrouwd avondje in een goed bed rustig wennen aan het idee van vakantie.Tom en ik klaar om te vertrekken.

Leave a Reply

© 2024 Romke’s Bike Blog | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Your Index - Powered By Wordpress